Press Kit

Press kit • Info artist • Info “Noi n-am văzut”

how to create a site

Într-o lume care se schimbă de o oră la alta singurul lucru care ne rămâne este statornicia vorbelor împletite cu muzică. Ca orice lucru crescut de-a lungul timpului albumul “Noi n-am văzut” este o colecție de sentimente adunate în aproape o oră de muzică. Călătoria pe care vă invit să o faceți va oglindi aspecte din viața mea și din a voastră: vise, împliniri, frustrări și adevăruri pe care le știm și le simțim, conștient sau nu. Nu simt că e de datoria mea să vă explic în amănunt factorii declanșatori sau concluzille fiecărei melodii, trebuie doar să vă îndrum prin muzică să priviți în interiorul vostru și să descoperiți singuri experiența personală care vi se potrivește cel mai bine.

Descarcă press kit-ul

SOLICITĂ MAI MULT

Completând acest formular vei avea acces la mai multe înformații despre artist precum și un link de download exclusiv pentru presa care conține trei din piesele de pe album

N-am să încerc niciodată să îți vând rahat și povești cu prinți și cai albi. Ai aici părerea mea sinceră despre ce se întâmplă în viață. Și singura concluzie este că... suntem niște fraieri, bă! Audiție plăcută :)

Mishu Călian

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER

Vei primi ultimele noutăți și linkuri de dowload exclusiveMĂ MAI GĂSEȘTI ȘI PE