NOI N-AM VĂZUT

Un album cum nici măcar n-ai auzit

bootstrap responsive templates

Despre ce povestim?

Vorbim despre o experiență care nu ți-e impusă, una pe care o construiești singur

"Noi n-am văzut" este un album conceptual care prezintă o lume duală, androgină, descriind o linie sinusoidală care pornește de la întrebările, dorințele și nevoile umane de bază. Trecând prin o mulțime de stări și trăiri reușește să închidă un cerc odată cu întoarcerea la natură. Are o componentă sufletească și socială pronunțată.


Într-o lume care se schimbă de o oră la alta singurul lucru care ne rămâne este statornicia vorbelor împletite cu muzică. Ca orice lucru crescut de-a lungul timpului, albumul “Noi N-am Văzut” este o colecție de sentimente adunate în aproape o oră de muzică. Călătoria pe care vă invit să o faceți va oglindi aspecte din viața mea și din a voastră: vise, împliniri, frustrări și adevăruri pe care le știm și le simțim, conștient sau nu. Nu simt că e de datoria mea să vă explic în amănunt factorii declanșatori sau concluzille fiecărei melodii, trebuie doar să vă îndrum prin muzică să priviți în interiorul vostru și să descoperiți singuri care e experiența personală care vi se potrivește cel mai bine.

SETLIST

(muzica, aranjamentul muzical, versurile și interpretarea – Mishu Călian, mai puțin acolo unde este specificat)

1. Nemurirea, ca hobby (4:29)
versuri IvCelNaiv
voce Tudor Runcanu
muzica Mishu Călian


2. Zbor (4:27)
muzica și versurile Tudor Runcanu
aranjament muzical și interpretare Mishu Călian3. Între Nicăieri Și-adio (4:34)
versuri Ioana Mureșan
muzică și interpretare Mishu Călian


4. Scrum (5:12)

5. Time Escapes (instrumental) (5:19)

6. Viteza Sângelui Meu (5:55)

7. Whatever (5:16)

8. Tot ce știi (4:44)
versuri Mishu Călian
muzica Mishu Călian și Maya


9. Lasă (4:26)

10. Noi n-am văzut (4:39)

Alte informații

Detalii tehnice

Ilustrație copertă

Coperta a fost desenată de Paul Marian Apreotesei pe baza unei idei schițată de Iris Aszalos (background-ul secțiunii)

Masterizare

Masterizarea proiectului a fost făcută de Michael Zimmerling, prin intermediul soundbetter.com

Înregistrare și mixaj

În cea mai mare parte, "Noi n-am văzut" este un album produs și înregistrat într-un "home recording studio". Majoritatea vocilor principale și adiționale au fost înregistrate de către Nicu Barna, o parte din muzică a fost orchestrată în vârful munților Apuseni iar toată partea de înregistrare instrumente, editare și mixaj aparține autorului.

Mulțumiri


Vreau să le mulțumesc celor care au fost alături de mine de-a lungul anilor în care s-a dezvoltat "Noi n-am văzut". Lui Tudor Runcanu pentru ironiile fine care m-au făcut să strâng din dinți și să îmi imbunătățesc munca, lui Bela pentru încredere, băieților din Maya - Tudor, Sorin, Richie, Roland și Piti pentru idei și tenacitate. Lui Nicu pentru orele pierdute cu mine în studio și fetelor care mi-au modelat viața personală și m-au inspirat să îmi scriu versurile - Raluca, Ioana și Oana, cea care a suportat 2 ani de nopți petrecute la calculator. Lui Iris care a adus claritate și stabilitate în toată povestea asta și lui Paul, cel care a dat viață ilustratiilor pentru album. Lui ivcelnaiv, Christoph Rehage și Art Fadil, cei care și-au împărțit munca cu mine fără să îmi ceară nimic în schimb. Celor de la job care s-au făcut că nu văd că am întârziat la muncă după un concert. Și bineînțeles, părinților mei care m-au lăsat să îmi fac nebuniile și m-au sprijinit cu tot ce au putut. Nu în ultimul rând ție, celui care citește aceste cuvinte și îmi ascultă muzica.

Și mulțumirile mele speciale celor pe care i-am uitat și știu că își au locul aici. Sunt un împrăștiat, dar pe măsură ce îmi aduc aminte, am să încerc să vă menționez. Până atunci, vă rog să mă arătați cu degetul și să strigați după mine pe stradă!

Vă mulțumesc din suflet, n-aș fi reușit fără voi!
Mishu Călian