free bootstrap templates


Magazin

Noi N-am Văzut e într-un final aprobat pentru streaming pe toate marile platforme de distribuție online. Mai jos găsești câteva linkuri, însă vei găsi oriunde albumul, oricare ar fi serviciul tău de streaming preferat

Super servicii, profesionalism, disponibilitate, oameni faini. Alegerea mea #1
Top class, într-un final și în România
Google Music. Nu știu dacă ați auzit de ăștia dar puteți căuta aici
O altă chestie interesantă
Am ozon. Cel mai bun preț dacă vă hotărâți să cumpărați albumul
 I-am pus pe cei de la iTunes ultimii din listă pentru că deși e "trendy" să fii pe iTunes dacă faci o achiziție din România (film, muzică, seriale și ce-o mai fi pe-acolo) trebuie să îți faci backup la fișiere. Dacă îți schimbi dispozitivul va trebui să le mai plătești odată, v-o spune Mishu Călian Pățitul. Mai multe detalii pe această cvasi anonimă pagină oficială de la Apple Support.


În curând, pentru că birocrație, va fi disponibil albumul și în format fizic, respectiv pe CD cu poze, carticică și tot apanajul old school. Undeva la 30 de lei bucata. Primii 20 de înscriși, primesc albumul cu tot cu semnătura mea :) Doar trimite-mi un mesaj în care să specifici că vrei CD-ul și nu uita să specifici adresa ta. 

N-am să încerc niciodată să îți vând rahat și povești cu prinți și cai albi. Ai aici părerea mea sinceră despre ce se întâmplă în viață. Și singura concluzie este că... suntem niște fraieri, bă! Audiție plăcută :)

Mishu Călian

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER

Vei primi ultimele noutăți și linkuri de dowload exclusiveMĂ MAI GĂSEȘTI ȘI PE