Cum pot sa ajut?

create a web page

În primul rând, mă ajută că îmi asculți muzica 

Sunt un artist independent care se descurcă cu forțe proprii. Da, am un job iar tot ceea ce fac din muzică și chiar mai mult, investesc înapoi. Asta a fost filosofia cu care am pornit la drum și tot așa vreau să o țin pe mai departe. Dacă îți place munca mea poți pune și tu umărul la dezvoltarea acestui proiect. Cum? 


1. Haide la concerte, începând din toamnă. Vei găsi mai multe informații pe pagina "Live" 

2. Cumpără albumul "Noi n-am văzut" sau melodiile care îți plac de pe el în format digital
Noi n-am văzut - format digital - disponibil pe Zonga

3. Comandă un CD "Noi n-am văzut". Albumul e personalizat special pentru varianta de CD, include versurile melodiilor și este semnat de mine

4. Cumpără un tricou "Noi n-am văzut"  - în curând

5. Poți să mă susții financiar și în schimb să primești rezultatul muncii mele înainte de a-l face cunoscut publicului larg. Încearcă aici sau donează prin PayPal

Donează cât dorești

Donează 5 Euro

Donează 3 Euro

6. "Noi n-am văzut" este un concept complex, de la muzică până la proiecții, scenă și grafica prezentată. Dacă ești un artist, muzician, grafician, producător de conținut video sau orice altceva, împarte-ți munca și ideile cu mine! Dacă am învățat ceva de-a lungul timpului e că îți ia prea mult timp să le faci pe toate singur. Colaborând cu oameni talentați ajungi să îți dezvolți spiritul și latura artistică mult mai bine decât în orice alt fel iar rezultatele ajung să fie pe măsura așteptărilor tale. De-abia aștept să te cunosc și să ne împărtășim ideile!

7. Poate ai alte idei. Dă-mi de știre!

N-am să încerc niciodată să îți vând rahat și povești cu prinți și cai albi. Ai aici părerea mea sinceră despre ce se întâmplă în viață. Și singura concluzie este că... suntem niște fraieri, bă! Audiție plăcută :)

Mishu Călian

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER

Vei primi ultimele noutăți și linkuri de dowload exclusiveMĂ MAI GĂSEȘTI ȘI PE